Platepongtong

Jansons platepongtonger er passende som flytende broer for store arrangementer eller for vedlikeholdsarbeid på vann. Våre koplet platepongtonger er alltid ordentlig konfigurert til nødvendig flytekraft, så du trenger aldri å bekymre deg om arbeidsoppgavene dine eller arrangementene faller i vannet.

Det er utallige valg for å bruke denne type pongtong. Generelt bruker vi flytere eller pongtongøyer for vedlikeholdsaktiviteter på vannet eller for å utføre vannarbeid. Veldig vanlig bruk av platepongtonger er under bygging av flytebroer. Disse kan bli utstyrt med spesielle rampeklaffer som kan festes til konstruksjonen.

Avhengig av bruk, blir våre pongtonger levert med rampeklaffer, hjulføringer, ankersystemer, rekkverksposter, spinnstenger og rekkverk.

Plate pontoon

Løsning
Pongtonger
Lengde
4,2m
Bredde
2,1m
Høyde
0,73m
Vekt
1.185 kg
Lastbærende kapasitet i tilfeller med 15 cm fribord
3.300 kg
Dekkbelastning
10 ton/m2

Platepongtonger

  • Veldig allsidig applikasjon
  • Endeløse konfigurasjoner for realisering
  • Rask og effektiv å kople
  • Tilgjengelig som mellompongtong eller endepongtong
  • Ofte brukt for arrangementer
Platepongtong

Referanseprosjekter

VSP770
Løsning

VSP770

Jansons nye VSP770 pongtong er passende for arrangementer og oppgaver som behøver stor fleksibilitet. Det nye koplingsystemet gjør det enkelt og ergon...
Containerpongtong
Løsning

Containerpongtong

Noen ganger krever en oppgave ekstreme tiltak. Takket være containerpongtongene fra Janson Bridging, kan selv de vanskeligste oppgavene på vannet enke...
Ferjekai Breivoll
Prosjekt

Ferjekai Breivoll

The first project with this new lay-out has been installed in Breivoll, Norway.