Prosjektering

Tilstrekkelige løsninger i samsvar med spesifikasjoner, normer og regler! Kanskje du allerede har ett klart bilde i tankene av et solid sluttprodukt i form av en bro, pongtong, Ro-Ro-skip eller ferje. Eller kanskje du har et mer komplisert problem og løsningen på dette kan være et Janson Bridging produkt.

 

I alle tilfeller vil vårt store team med interne ingeniører arbeide med å finne din løsning. Våre fagfolk kan konsulteres med både reaksjoner og/eller statiske kalkulasjoner, og kan svare på alle dine spørsmål om lovgivnng, EU-regler og globale normer. Selvfølgelig er vi også behjelpelig med å finne en konkret løsning for dine infrastrukturelle problemer.

 

Design i 3D

Etter vi har god oversikt over ditt problem og har tenkt på ulike scenarier, vil vi velge den beste løsningen, sammen med deg. Designet som våre ingeniører vil lage er tredimensjonal. Den største fordelen med 3D-design er at de kan redusere sviktkostnader, fordi du får et bilde av den komplette konstruksjonen. Dessuten hjelper det for å visualisere løsningen.

 

Hvordan kan vi bygge bro for deg?

Fortell oss hva hvilke utfordringer du har, så kontakter vi deg så snart som mulig for å finne den beste løsningen for prosjektet ditt.

Kontakt

Innovasjon

Våre ingeniørteam jobber ikke bare med prosjekter, men også med produktutvikling. På denne måten kan våre produkter og tjenester endre seg for å møte behovet til våre bestillingspartnere og vi kan alltid forbløffe dem med nye konsepter. Det er slik vi utviklet internt den første midlertidige, modulære, flyttbare, tungtraffikkbroen i Nederland. Har du noen spørsmål eller et problem som du ønsker å snakke med oss om? Kontakt oss, vi vil gjerne høre fra deg!

 

Meer over de JDB

Referanseprosjekter

Prosjekter

Prosjekter

Ferjekai Breivoll
Prosjekt

Ferjekai Breivoll

The first project with this new lay-out has been installed in Breivoll, Norway.
Broer
Løsning

Broer

Produktspekteret fra Janson Bridging omfatter forskjellige og gjennomført pålitelige brosystemer. Alle brosystemene er utviklet i egen regi og videreu...