Sikkerhet og bistand (SDR)

Denne spesielle foretaksenheten hos Janson Bridging fokuserer på å samarbeide med organisasjoner som er aktive i områder med sikkerhet og krisehjelp. Ikke bare fordi at i nyere år har vi blitt mer involverte i å bekjempe naturlige katastrofer, men også fordi at vi føler at det er viktig å være en del av hjelpen som følger væpnet vold.

 

Jansons Security & Disaster Relief Services (Sikkerhet og krisehjelp)(SDR) er en sparringspartner på det rette nivået for sivil og militær sikkerhet og sikkerhetsorganisasjoner. Vårt folk har betjent i mange år i sikkerhetsorganisasjoner og har mye erfaring i dette området. Dette gjør at de ansatte hos Janson Bridging er erfarne støttestyrker for hjelpeorganisasjoner. Våre fagfolk er utstyrt for innovasjon og samarbeid, og vil gjerne bruke deres ekspertise for å gjøre verden litt tryggere.

Det er derfor vi er stolte av å samarbeide med målene for 2030 Agenda for bærekraftig utvikling, som ble etablert av generalforsamlingen til de Forente Nasjoner. Janson Bridging er overbevist om at vi kan bidra vesentlig til realiseringen av disse målene for sosial utvikling, sikkerhet og bærekraft:

  • Vår omfattende kunnskap i området for modulære stålbroer, pongtongsystemer, Ro-Ro-skip og ferjer.
  • Vår kapasitet til å realisere rask og profesjonell kvalitativ, pålitelig, bærekraftig og rimelig horisontal infrastruktur.
  • Vår ekspertise i prosjektutvikling med flere interessenter.

Vår modulære produkt er utmerket egnet for å realisere disse målene. Som et resultat av modularitet, kan disse produktene tilpasses til nesten alle situasjoner og ikke bare det, men kan også leveres fra lagerbeholdning! Bli kjent med våre SDR-fagfolk og oppdag hva Janson Bridging SDR kan gjøre for deg og din organisasjon.

Hvordan kan vi bygge bro for deg?

Fortell oss hva hvilke utfordringer du har, så kontakter vi deg så snart som mulig for å finne den beste løsningen for prosjektet ditt.

Kontakt

Referanseprosjekter

Panelbro (JPB-T)
Løsning

Panelbro (JPB-T)

Panelbrosystemet fra Janson (JPB-T) ble designet for midlertidig og permanent installasjon, der et brostrekk på opptil 70 meter kreves for arbeid elle...
Elementbro (JSK)
Løsning

Elementbro (JSK)

Jansons bjelkebroer (JSK) er utviklet for å gi et relativt kort fritt brostrekk på opptil maksimum 21 meter. Bjelkebroen brukes ofte som en provisoris...
Gardermoen Airport Bridge
Prosjekt

Gardermoen Airport Bridge

The Norwegian Airport at Gardermoen had to create a temporary bypass to keep the traffic from and to the Arrivals going, when reconstructing a concret...