Personvernerklæring

Janson Bridging Norway, med adresse på Kongens gata 3, 1530 Moss, er ansvarlig for å behandle personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Kontaktinformasjon
www.jansonbridging.no/
Kongens Gata 3, 1530 Moss, Norway 
+31 (0)162 480 380

Personopplysninger som vi behandler
Janson Bridging Norway AS behandler dine personopplysninger fordi du bruker våre tjenester og/eller fordi du selv har gitt oss disse opplysningene.

Nedenfor finner du en oversikt over hvilke personopplysninger vi behandler:

 • For- og etternavn
 • Adresse
 • E-postadresse
 • IP-adresse
 • Ytterligere personlig informasjon som du gir oss, for eksempel i korrespondanse og på telefon
 • Data om dine aktiviteter på nettstedet vårt
 • Nettleser og enhetstype
 • Bankkontonummer dersom nødvendig

Særegne og/eller sensitive personopplysninger vi behandler
Vårt nettsted og/eller tjenester har ikke til hensikt å samle inn opplysninger om besøkende som er under 16 år. Dette med mindre vi har tillatelse fra foreldre eller foresatte. Vi har imidlertid ikke mulighet til å sjekke om en besøkende er over 16 år. Således råder vi foreldre til å være oppmerksom på barnas nettaktiviteter, for å forhindre at data om deres barn blir samlet inn uten foreldrenes samtykke. Hvis du mener at vi har samlet inn personopplysninger om en mindreårig uten samtykke, kan du kontakte oss på info@jansonbridging.no, og vi vil slette disse opplysningene.

For hvilket formål og på grunnlag av hva vi behandler personopplysninger
Janson Bridging Norway AS behandler dine personopplysninger for følgende formål:

 • Håndtering av innbetalinger fra deg
 • Utsending av nyhetsbrev og/eller reklamebrosjyrer
 • For å ha muligheten til å ringe deg eller sende deg en e-post hvis dette skulle være nødvendig for å utføre tjenestene våre
 • For å informere deg om endringer i våre produkter og tjenester
 • For å kunne levere varer og tjenester til deg
 • Janson Bridging Norway analyserer din atferd på nettstedet for å kunne forbedre nettstedet og for å kunne tilpasse utvalget av produkter og tjenester til deg
 • Janson Bridging Norway AS følger din atferd på tvers av nettsteder for å kunne tilpasse produkter og tjenester i henhold til dine behov.
 • Janson Bridging Norway AS behandler også personopplysninger som vi er pålagt av loven å behandle, som opplysninger vi trenger av skattemessige årsaker.

Automatisert beslutningstaking
Janson Bridging Norway AS treffer ikke beslutninger basert på automatisert behandling i tilknytning til spørsmål som vil få konsekvenser for enkeltpersoner. Dette gjelder beslutninger som tas av dataprogrammer eller systemer, uten menneskelig innblanding (for eksempel en ansatt i Janson Bridging Norway AS).

Hvor lenge vi oppbevarer personopplysninger
Janson Bridging Norway AS oppbevarer ikke personopplysninger lengre enn det som er strengt nødvendig for å realisere formålene opplysningene ble samlet inn for. Våre ulike kategorier for personopplysninger har forskjellige oppbevaringsperioder av forskjellige årsaker. Hvis du ønsker å få vite hvilke personopplysninger vi har og hvor lang tid vi oppbevarer dem, kan du se informasjonen nedenfor. Endre eller fjerne dine personopplysninger.

Utlevering av personopplysninger til tredjeparter
Janson Bridging Norway AS selger ikke dine personopplysninger til noen tredjepart, og vil kun utlevere dem hvis det er nødvendig for å gjennomføre vår avtale med deg eller for å overholde lovpålagte forpliktelser. Vi inngår en behandlingsavtale med selskaper som behandler opplysningene dine som en del av oppdraget vårt. Denne avtalen er for sikre et ekvivalent nivå av beskyttelse og konfidensialitet av opplysningene dine. Janson Bridging Nederland BV er fortsatt ansvarlig for denne behandlingen.

Informasjonskapsler (cookies) eller lignende teknikker som vi anvender
Janson Bridging Norway AS bruker funksjonelle, analytiske og sporingsinformasjonskapsler. En informasjonskapsel (cookie) er en liten fil som ved ditt første besøk på dette nettstedet blir lagret i nettleseren på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen. Janson Bridging Norway AS bruker kun informasjonskapsler med teknisk funksjonalitet. Disse sikrer at nettstedet fungerer som det skal, og for eksempel at nettstedet husker dine foretrukne innstillinger. Disse informasjonskapslene brukes også for å sikre at nettstedet fungerer bra, og kan optimaliseres. Videre bruker vi informasjonskapsler som lagrer nettatferden din, slik at vi kan tilby tilpasset innhold og reklame.

Når du besøker nettstedet vårt for første gang, informerer vi deg om disse informasjonskapslene og ber om din tillatelse til å lagre dem.

Du kan velge bort informasjonskapsler ved å stille inn nettleseren din til ikke lenger å lagre dem. I tillegg kan du via innstillingene i nettleseren fjerne all informasjon som tidligere er lagret.

For informasjon kan du gå inn på Surf the Internet safely.


Vise endre og fjerne data
Du har rett til å se gjennom, endre eller fjerne dine personopplysninger. I tillegg har du rett til å trekke tilbake ditt samtykke til databehandling eller komme med innvendinger mot at Janson Bridging Norway AS behandler dine personopplysninger, og du har rett til dataportabilitet. Dette betyr at du kan sende inn en anmodning om å få oss til å sende en generert fil med personopplysningene vi oppbevarer, enten til deg, en annen person eller til en organisasjon etter ditt valg.

Du kan sende inn en forespørsel om å se, korrigere eller fjerne portabiliteten til dine personopplysninger eller en anmodning om tilbaketrekking av ditt samtykke eller innvendinger mot behandling av dine personopplysninger til info@jansonbridging.no.

For å være sikker på at forespørselen om å se opplysningene kommer fra deg, ber vi deg også om å sende en kopi av legitimasjon. I kopien må passfoto, MRZ (maskinlesbar sone, linjen med siffer nederst i passet), passnummer og personnummer være i sort/hvitt. Dette er for å ivareta personvernet ditt. Vi vil svare på henvendelsen din så snart som mulig, og ikke senere enn fire uker.

Janson Bridging Norway AS ønsker også å gi deg råd om muligheten til å sende inn en klage til den nasjonale tilsynsføreren, den nederlandske databeskyttelsesmyndigheten. Dette er mulig via denne linken.


Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
Janson Bridging Norway AS tar beskyttelsen av dine personopplysninger på alvor, og treffer egnede tiltak mot misbruk, tap, uautorisert tilgang, utilsiktet utlevering og feilaktige endringer. Hvis du likevel mener at opplysningene dine ikke er godt nok beskyttet eller det er indikasjoner på misbruk av dem, kan du kontakte oss på info@jansonbridging.no.

Kongens gate 3

1530 Moss

Norway

 

Endre innstillinger for informasjonskapsler

Hvordan kan vi bygge bro for deg?

Fortell oss hva hvilke utfordringer du har, så kontakter vi deg så snart som mulig for å finne den beste løsningen for prosjektet ditt.

Kontakt