Om oss

Janson Bridging er en markedsleder i Europa for utleie av modulære stålbroer, pongtonger, Ro-Ro-skip og ferjer og det er det største utleieselskapet av sitt slag i verden. Deres hovedkontor ligger i Hank i Nederland, i tillegg til dette, har Janson Bridging kontorer i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Belgia og Italia. Norge fungerer som et verdensomspennende distribusjonsnettverk.

 

Janson Bridging konsept

Jansons konsept er basert på modulariteten til våre produkter: alle våre produkter er basert på standarddimensjoner til elementene. Derfor kan våre ulike produkter lett tilpasses i lengde og bredde. Dette gir oss muligheten til å levere spesialløsninger raskt, effektivt og kostnadseffektivt ved bruk av våre standardprodukter. Våre produkter kan også brukes igjen. Dette er vår måte å bekjempe miljøutslipp. Ved å oppbevare beholdningen vår på strategiske steder, kan vi levere raskt og møte utfordringene til våre bestillingspartnere på en god måte.

 

 

Janson Bridging verdensomspennende

Janson Bridging betjener både det sivile og militære markedet. Vi betjener den sistnevnte med våre standardprodukter gjennom vår forretningsenhet Security and Disaster Relief (SDR) (Sikkerhet og krisehjelp) Dessuten, leverer vi også permanente broer til hele verden, ofte steder som er vanskelige å nå, slik som Sri Lanka, Ghana eller Thailand. For å oppnå dette har vi en spesiell enhet: Janson Bridging Internasjonal.

Hvordan kan vi bygge bro for deg?

Fortell oss hva hvilke utfordringer du har, så kontakter vi deg så snart som mulig for å finne den beste løsningen for prosjektet ditt.

Kontakt

Referanseprosjekter

Kontakt

Kontakt