VSP770

Jansons nye VSP770 pongtong er passende for arrangementer og oppgaver som behøver stor fleksibilitet. Det nye koplingsystemet gjør det enkelt og ergonomisk å koble flere pongtonger til hverandre.

Med VSP770, bestemmer du selv hvor stor du vil pongtongen skal være. VSP770-pongtongene er også lett tilpasselige for å lage en bro for arrangementer eller å lage en komplett arbeidsøy. Den nye pongtongen har en høy dekklast, som gjør at den passer til all slags bruk.

Takket være smarte dimensjoner og det faktum at koplingene blir liggende bak, gjør transporten mye mer effektiv. Dette utgjør en forskjell i pris, CO2-utslipp og tid. Dette gjør VSP770 til den mest fleksible og priseffektive pongtongen til nå. Pongtongen er i tillegg DNV-GL-sertifisert!

VSP770

Løsning
Pongtonger
Lengde
4.5m
Bredde
2.25m
Høyde
0.77m
Vekt
2.250 kg
Lastbærende kapasitet i tilfeller med 15 cm fribord
3.700 kg
Dekkbelastning
10 ton/m2
Sertifikasjon
DNV-GL

VSP770

  • New!
  • Innovativt koplingsystem
  • Høy dekklast
  • Effektiv å transportere
  • DNV-GL-sertifisert
VSP770

Referanseprosjekter

Koplingspongtong (JCP)
Løsning

Koplingspongtong (JCP)

Janson Koplingspongtonger er utformet for transport ved bruk av standard lastebiler. De er plassert i vannet ved bruk av en teleskopisk kran og den øv...
Unifloat pongtong
Løsning

Unifloat pongtong

Takket være Unifloat pongtongene til Janson Bridging, kan du enkelt uføre de mest krevende jobbene på vannet. Trenger du en arbeidsøy, en sonderingspo...
Ferjekai Breivoll
Prosjekt

Ferjekai Breivoll

The first project with this new lay-out has been installed in Breivoll, Norway.