Blackwater bruutskiftningsordning, Monaghan (IE)

Varighet: 78 uker

I 2019 valgte Monaghan County Council Fox Building and Contracts Ltd. å starte arbeidet med å erstatte Blackwater Bridge på N2 like nord for Monaghan Town. Den eksisterende strukturen fører N2-trafikken over Blackwater River.

For å minimere forstyrrelser og lette overbelastning, henvendte Fox Contracts seg til oss for å diskutere tilgjengelige alternativer for en toveis bro med separat gangvei.

Vårt forslag var vår JSB Girder-bro med en utkraget fotgang, noe som betyr at det er behov for reduserte bygninger, da det ikke var noe krav om at fotvandringen skulle støttes separat. For å øke hastigheten på installasjonsprosessen, leverte Janson Bridging en innebygd løsning utenfor stedet, noe som betyr at det ble levert tre 21 meter last til stedet. Fotturen ble samlet på stedet i to seksjoner og koblet til broen til bilen, og deretter løftet på plass på en dag.

Mens den midlertidige broen vår var på plass, ble det arbeidet med å rive den eksisterende broen og erstatte den med en splitter ny armert betongbro med tre spenn.

Del på:

Prosjektdetaljer

Løsning
Platebjelkebro
Type
JSB
Lengde
21m
Bredde
7.5m
Location
Monaghan, Ireland
Client
Monaghan County Council
Platebjelkebro