The Passion Påske (NL)

I år fant The Passion sted i Dordrecht, på Maartensgat. Mer enn 15 000 mennesker deltok på dette direktesendte TV-skuespillet om Jesu Kristi lidelse og oppstandelse.


For å skape plass til både scenen og publikum ble det besluttet å bruke modulære pontonger og broer i Maartensgat. Ved å slå seg sammen i van Schie-gruppen har van Schie fra Mijdrecht (levering av pontonger) og Janson Bridging fra Hank (levering av broer) skapt en passende løsning som oppfyller kundens ønsker. Pontongene brukes til å lage store flytende øyer. Den offentlige øya tilbyr plass til omtrent 4000 personer. Fordi det er tidevann her, varierer pongtongene i nivå i forhold til kaien. Bruken av hengslede broer sørger for at denne forskjellen kompenseres.

Flytende øyer
Det ble bestemt å bruke platepontonger for å lage de flytende øyene. Den store fordelen er modulariteten, det flate dekket og minimale hull. I tillegg kan forskjellige former bygges på en enkel måte.
De lette gangbroene med en bredde på 3 meter ble valgt til broene. Strukturen er modulær i trinn på 3 meter. Bruene er plassert på hengslede saler. Forbindelsen til pontongen skjer ved hjelp av en ventilløsning.
Byggetiden til denne flytende øya er veldig rask. Mer enn 350 pontonger ble plassert i en tre-dagers periode. Installasjonen av broene tok bare 1 dag. Overflaten er mer enn 1975m2

Del på:

Prosjektdetaljer

Løsning
Platepongtong
Type
VPP
Tillat trafikklast
Pedestrians
Leveranse
15-04-2019
Platepongtong