Teknikk

Ingeniørfirmaet Janson Bridging

Tilstrekkelige løsninger i henhold til spesifikasjoner, standarder og forskrifter. Det kan hende du allerede har pekt deg ut det ferdige produktet i form av en bro, pontong, RoRo eller ferge. Kanskje har du heller formulert et mer omfattende problem, der løsningen kan være et Janson Bridging-produkt. I begge tilfeller er du garantert å finne en bærekraftig merverdi i ingeniøravdelingen vår.

Ta kontakt med fagfolkene våre for:

  • alle slags utregninger, både rekylkraft og/eller statiske utregninger
  • alle spørsmål om nederlandsk lov, EU-reglementet og globale standarder
  • å komme opp med en konkret løsningpå infrastrukturproblemet ditt

Design i 3D

Så snart vi har et fullstendig bilde av problemet ditt og sett på diverse scenarier under konsultasjonen, velger vi den beste løsningen sammen. Modellen ingeniørene våre deretter lager, er 3-dimensjonell. 3D-design har den store fordelen at det reduserer avvikskostnader, da modellene representerer den komplette konstruksjonen. I tillegg hjelper det å se løsningen for seg.

Investering i innovasjon

Ingeniørene våre jobber hovedsakelig for provisjon, men de bruker også tiden sin til kontinuerlig produktutvikling, forskning og utvikling. Derfor endrer produktene og tjenestene våre seg i forhold til kundene, og vi har det med å gang på gang imponere med innovative nye konsepter. Du må gjerne kontakte oss hvis du har spørsmål eller problemer du ønsker å sende oss. Vi ser frem til å diskutere det med deg!

Share