Finans

Du har valgt en løsning fra Janson Bridging. Deretter er spørsmålet hvordan dette skal passe inn i prosjektet ditt, økonomisk sett. Vil du leie, kjøpe eller ellers dra nytte av broen, pontongen, RoRoen eller fergen? Du kan selvsagt benytte deg av dine egne ressurser, eller du kan kontakte banken eller finansinstitusjonen din. Men du kan også la Janson Bridging delta i prosessen, og overlate finansieringen til oss. De siste par årene har vi ved flere anledninger opplevd at finansiering og utnytting av store prosjekter kan være sammensatt og tidkrevende. Derfor kan vi også tilby kundene våre en løsning på dette området.

Leie

Det finnes alltid en tilgjengelig løsning som passer til akkurat ditt problem. Vi forstår at du bare vil investere ressurser der du trenger og faktisk bruker dem. Derfor tilbyr Janson Bridging utleie av broer, pontonger, RoRoer og ferger. Du kan spare på innkjøp, lagering og vedlikehold. Videre er du sikret en løsning som kan føyes sømløst til dine behov. Endrede behov? Da endres løsningen med deg. Det magiske ordet er fleksibilitet! Hvordan kan vi tilby deg dette? Janson Bridging har verdens største beholdning med broer, og har derfor alltid tilstrekkelige modulære elementer tilgjengelige for å imøtekomme etterspørselen.

Kjøp

Det sier seg selv at broene, pontongene, RoRo-ene og fergene til Janson Bridging også er til salgs. Det kan være spesielt fordelaktig å kjøpe når du ønsker å bruke en av løsningene våre over lengre tid, eller ønsker en fullstendig tilpasset løsning. Du kan forvente optimal støtte fra oss, både under og etter kjøpet er gjennomført. Fra konstruksjon av løsningen for levering, service og eventuelt brukeropplæring: kundestøtte er målet vårt, akkurat som målet er topp kvalitet, slitestyrke og brukervennlighet.

Salg/tilbakekjøp

Planlegger du å implementere en midlertidig løsning over lengre tid? Da kan det være interessant å bruke en salg/tilbakekjøp-struktur. Med en salg/tilbakekjøp-struktur kjøper du løsningen først, og returnerer den når du ikke trenger den lengre. Du får deretter refundert et restbeløp, som avtales på forhånd. Dette avhenger naturligvis av perioden du trenger løsningen i. Denne typen avtale sikrer at du ikke må betale for mye leie, og er generelt sett kun praktisk mulig etter en periode på omtrent 4,5 år.

Leie/kjøp

Det finnes tilfeller der en teknisk løsning kreves i en relativt kort tidsperiode. Det kan imidlertid hende at det ikke finnes et budsjett, at budsjettet er begrenset eller at en valgt midlertidig løsning gjøres permanent. I dette tilfellet vil en leie/kjøp-variant være en passende løsning. Denne typen avtale lar deg sette opp en midlertidig løsning og et tilstrekkelig budsjett, eller generere støtte for kjøp av en bro-, pontong-, RoRo- eller fergeløsning. Oppgjøret vil regnes ut basert på en forhåndsavtalt leie, som trekkes fra kjøpesummen.

Share