Produkter

Janson Bridging er europeisk markedsleder for salg og utleie av modulære broer i stål, pontonger, RoRoer og ferger. Disse innovative løsningene kan brukes permanent, midlertidig og som kriseløsning, uansett hvor og når kundene våre trenger dem. Med mange års erfaring og en rekke vellykkede prosjekter bak oss, er vi alltid klare til å bistå deg med å fullføre prosjektet ditt.

For å sikre at vi kontinuerlig leverer i beste kvalitet og pålitelig utstyr, investerer Janson Bridging stort i sine ansatte, kunnskap og materialer. Hele prosessen kan da fullføres av våre egne ansatte, fra den innledende samtalen til selve ingeniørarbeidet og monteringen. Rask levering er også mulig: for å oppnå dette har Janson Bridging desentraliserte lagre over hele Europa.


Broer

Jansons modulære brosystemer er utviklet og produsert i henhold til Eurocode-standarder, for å overholde de spesifikke kravene for kjøretøy og fotgjengere. Jansons midlertidige brosystemer er den perfekte løsningen når det er ønskelig å unngå forstyrrelser i trafikkflyten som følge av større vedlikeholds- og konstruksjonsarbeid. Et stort produktutvalg gjør at Janson Bridging kan levere broer til motorveitrafikk, med brospenn på opptil 122 meter, med panelsystemet, eller en seksjonsbro for ubegrenset klaringsbredde innen de vanlige modulstørrelsene.

Jansons midlertidige broer kan også brukes til:

  • Midlertidig støtte for veier på bygganlegg
  • Gjenoppretting av trafikkflyt etter sammenbrudd i infrastruktur, som følge av flom eller seismiske hendelser.
  • Konstruering av støttesystemer for rørledninger
  • Formverkstøtte for betongprofiler

Neste 


Pontonger

Jansons pontonger for modulær kopling er utviklet og produsert i henhold til internasjonale forskrifter for nautisk design, som overholder konstruksjonskravene til flytende konstruksjoner. Jansons pontongsystem med for modulær kopling er en enkel og rimelig måte å opprette plattformer på vannet. Pontongene kan kobles sammen i ulike konfigurasjoner, slik at det dannes flere plattformoppsett: firkantet, rektangulært, H-formet, U-formet, og så videre. Pontongene er laget for å kunne transporteres med lastebil og senkes i vannet med telekran, med de øvre koplingene som løfteører. Så snart de er på vannet koples de enkelt og effektivt sammen av 2 monteringsarbeidere, med et koplingssystem med effektiv utforming. Et stort utvalg tilleggsutstyr er tilgjengelig, inkludert gangveier, påler, fendere, spud legs, og så videre. Dette gjør Jansons pontongsystem for kopling enda mer fleksibelt. Jansons koplingspontonger finnes i tre ulike høyder: 1,00, 1,50 og 2,00 meter.

Neste 


RoRoer

Janson Bridgings RoRo-system er en perfekt kombinasjon av våre modulære pontonger og broseksjoner. Resultatet er en flytende plattform med permanent lenkespenn. En RoRo gjør det mulig å laste og losse sjøfartøy i havner med tidevannsforskjeller. Bruk av vanlige bro- og pontongsystemer sørger for at en rask og egnet løsning alltid er innen rekketidde.

Prosjekter som våre RoRoer kan brukes til:

  • Liten fortøyningspontong med gangvei
  • Konstruksjonsplattformer på vannet
  • Lasting og lossing av sjøfartøy

Vil du vite hvordan en modulær RoRo kan løse ditt infrastruktur-problem? Da bør du kontakte oss Vi finner gjerne den perfekte løsningen for nettopp din situasjon.

Neste 


Skreddersydde løsninger

Erfaring har lært oss at alle prosjekter er unike. Derfor kan vi alltid levere skreddersydde løsninger. Våre erfarne konstruksjonsingeniører og planleggere kan designe alle nødvendig modifikasjoner på modulære broer og pontongsystemer. Disse systemene sørger for et perfekt fundament. Som kunde hos oss kan du også utvikle din egen bro. Du velger hvilken type bjelker, dekksystemer, dekktyper og rekkverk og utstyr som skal brukes, enten på egenhånd, eller i samarbeid med våre ingeniører. Vil du ha en stålbro, herdet glass eller karbon-fiberforsterket plast, eller en kombinasjon av disse? Valget er ditt! Fordi vi jobber med modulære deler, systemer og standardiserte produksjonsmåter, kan din egenutviklede bro bli til virkelighet på rekordtid.

Neste 


Alternativ produktlinje

Janson har tilgang til et stort utvalg av alternative, ikke-standard brosystemer fra Janson Bridging. Dette er brosystemer som ikke er utviklet av oss. De finnes i en rekke ulike typer og størrelser, fra panelbrosystemer til platebjelkebrosystemer. Utvalget er stort, og umiddelbart tilgjengelig for leie eller kjøp.

Neste