Ledig stilling ingeniør

Ingeniøravdelingen vår skal styrkes. Derfor søker vi en entusiastisk

tegner/bygningsingeniør mann/kvinne

Arbeidsoppgaver

Du vil få en nøkkelrolle og yte støtte til ingeniøravdelingen vår. Arbeidsoppgavene omfatter spesifisering, design og utføring av stålkonstruksjoner for alle våre globale salgs- og utleieprosjekt. Du blir ansvarlig for å lage ulike tegninger for disse prosjektene, bl.a. oversikts-, detalj-, monterings- og produksjonstegninger, samt de tilhørende detaljutregninger. Du vil også yte teknisk støtte til ingeniørene og salgsrepresentantene på kontorene i Europa.

Profil

Du innehar MBO/HBO (sekundær yrkesutdannelse / høyere yrkesutdannelse) og har arbeidserfaring innen stålkonstruksjon eller byggeteknikk. Du har også relevant tegne-erfaring med Autocad og Inventor (eller tilsvarende). Du behersker Microsoft Office-verktøyer til fulle. Det samme gjelder for muntlig og skriftlig engelsk. Fransk- og tyskkunnskaper er en fordel. Du kan måtte delta på prosjektmøter hos kunden.

Denne stillingen faller under Head of Engineering.

Dette tilbyr vi

Vi kan tilby en interessant stilling i et internasjonalt arbeidsmiljø. Du vil bli en del av et tett samarbeidende team og får jobbe i et trivelig og inspirerende miljø. Du vil få alle muligheter til å videreutvikle karrieren din. Vi setter pris på og belønner ambisjon, evne til å jobbe uavhengig og et øye for detaljer.

Send en e-post eller vanlig brev med introduksjonsbrev og CV til mr J. Kerkhoff (Head of Planning & Control).

Janson Bridging BV | Keizersveer 9 | 4273 LD Hank | T +31 (0)162 480 380 | E info@jansonbridging.com

Share