Beskrivelse av Janson Bridging Company

Presentasjon av Janson Bridging

Det gleder oss å presentere Janson Bridging Group og våre modulære produkter og tjenester. Janson-konsernet tilbyr sine tilgjengelige ressurser til å støtte deg med alt du trenger innenfor vårt utvalg av produkter og tjenester når det trengs, deriblant med konsesjonelle eller kommersielle finansieringsordninger.

Janson Bridging er den største produsenten av modulære broer og det største brobyggerselskapet på det europeiske fastlandet, samt det største broutleieselskapet i verden, med over 25 000 tonn modulært utstyr, som oppbevares i syv lagre for rask distribusjon over hele Europa.

Jansons hovedkontor ligger i Nederland, og vi har fullt utstyrte filialkontorer i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Belgia, Italia, Norge og Spania. Janson Bridging International disponerer et verdensomspennende nettverk av representanter, sentre, forhandlere og distributører som styres av de regionale kontorene (Amerika, Afrika, Midtøsten, Asia), slik at vi er i nær kontakt med kunder og kan yte tilstrekkelig ettersalgservice.


Modulære løsninger

Janson Bridgings modulære systemer omfatter: modulære broer, modulære pontonger, modulære roroer og modulære ferger. Jansons modulære broer omfatter:

  • permanente stålbroer, pontonger, roroer og ferger
  • semi-permanente stålbroer, pontonger, roroer og ferger
  • nødstålbroer, pontonger, roroer og ferger

Janson Bridgings modulærbroutstyr varierer fra svært allsidige broer som skal bygges på avsidesliggende områder for utvikling av lokalsamfunn (adgang til helsetjenester, utdanning, arbeid og markeder) og nasjonal infrastruktur, til veibroer og gangveier i urbane områder med stor sirkulering, og broer for tung bruk for tungt anleggsutstyr. Brosystemene varierer fra panelbroer, bjelkebroer, bjelkebroer med helvegg, Warren-fagverksbroer og toppmoderne platebjelkebroer. Alle systemene fra Janson er utviklet i samsvar med den nyeste Eurocode-standarden og produsert i samsvar med CE-prosedyrer.


Totalleverandør

Janson Bridging utvikler, produserer og leverer også modulære havner, roro-terminaler, linkspan-broer, flyteplattformer og kaier, samt selvdrevne ferger. Alle systemene er satt sammen av pontonger med modulærkopling. Alle flytesystemene finnes i havner i tidevannsområder, i fjerntliggende kystområder, i elver og innsjøer, for mobil støtte for urban eller rural infrastruktur og for lossing og lessing av tungt maskineri for raffinerier og gruveindustrien.

Janson Bridgings modulære pontongsystemer består av ulike pontonger med dimensjonert kopling. Pontongene varierer fra lettvekstpontonger (4,2 x 2,1 x 0,75 meter), via containerpontonger (20 t eller 40 fot lange), til roro-pontonger til tung bruk (25 x 10 x 5 meter) og pontonger for modulære havner.

Montering av alle broer og sjøutstyr utføres av våre erfarne ansatte, eller kan utføres av kunden ved forespørsel, under oppsyn av en eller flere av våre ingeniører. Utvikling, produksjon, oppføring og montering utføres i henhold til retningslinjene for kvalitetssikringsprogrammet ISO:9001 og CE-prosedyrene, og tilfredsstiller kravene til kvalitet, nøyaktighet og punktlighet, gjennom ingeniørenheten Janson Engineering Services,


Kvalitet

Janson Engineering Services’ høyst kvalifiserte ansatte har lang erfaring innen strukturell, sivil og sammensatt ingeniørkunst, samt skipsingeniørkunst. Forskning og utvikling er Jansons førsteprioritet, slik at du kan dra nytte av de siste nyvinningene i produktutvalget vårt.   

Janson Bridging har uovertruffen erfaring i å gi deg de mest økonomiske og teknisk avanserte løsningene, som passer til dine behov. Janson er spesialisert på å tilby kommersielle eller konsesjonelle finansieringsløsninger for utstyrsforsyning og/eller nøkkelprosjekter.

Jansons lange og brede erfaring står til din disposisjon, og tidlig kontakt med oss kan spare deg for tid og penger.

Share