Om oss

Janson Bridging er markedslederen i Europa for utleie av modulære stålbroer, pontongsystemer, RoRoer(roll-on/roll-off) og ferger. Det er det største broutleieselskapet i hele verden med flere filialkontorer i forskjellige land og et verdensomfattende distribusjonsnett. Her kan du lese alt om vår organisasjon samt finne ut plasseringen til salgskontorene våre, holde deg oppdatert om de siste nyhetene og våre løsninger eller se ledige stillinger hos oss.

Bedriftsprofil

Janson Bridging er den største produsenten av modulære broer og det største brobyggerselskapet på det europeiske fastlandet, samt det største broutleieselskapet i verden, med over 25 000 tonn modulært utstyr, som oppbevares i syv lagre for rask distribusjon over hele Europa. Jansons hovedkontor ligger i Nederland, og vi har fullt utstyrte filialkontorer i Storbritannia, Norge, Frankrike, Tyskland, Belgia, Italia og Spania.

 

Les mer


Salgskontorer

Optimal tilgjengelighet og mottakelighet er spesielt viktig i denne bransjen. Janson Bridging har derfor åtte underavdelinger i Europa. Vi oppbevarer også direkte brukbare varer på strategiske steder, for brobygging, rampesystemer, roroskip og ferger. Dette gjør at vi kan garantere levering av produktene våre og løse kundenes problemer raskt og effektivt.

Les mer


Nyheter

Hos Janson Bridging står vi aldri stille. Alle i teamet vårt jobber hardt med spennende prosjekter hver eneste dag, både lokalt og globalt for å oppnå tilgjengelighet og tilby nyskapende og interessante modulære løsninger for våre kunder. Følg med på de siste nyhetene og våre nye prosjekter via våre nettsider.

 

Les mer


Ledige stillinger

Å jobbe i Janson Bridging er å være aktiv i en ledende bedrift med et trivelig arbeidsmiljø og engasjerte medarbeidere som gjør sitt beste for å utmerke seg hver eneste dag. Høres det ut som noe for deg? Sjekk om vi for øyeblikket har en ledig stilling som passer til dine egenskaper.

Les mer 

Share